• Voor 16:00 besteld, bezorgd binnen 1 werkdag
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • kiyoh klantbeoordelingen

  Batterij advies

  Batterij advies

  Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

  De batterijen voor uw zaklamp!

  Wij helpen u bij het vinden van de geschikte batterijen voor uw zaklamp.

  Gebruikt u de zaklamp maar enkele keren per jaar, kies dan voor niet oplaadbare batterijen.

  Gaat u de zaklamp intensief gebruiken? Dan kiest u voor oplaadbare batterijen, deze moet u wel minimaal 1 keer per jaar opladen.

  Niet oplaadbare batterijen

  In ons assortiment hebben we de volgende types niet oplaadbare batterijen:

  AA Alkaline batterijen, CR123A batterijen, AA Lithium batterijen en AAA batterijen.

  AA Alkaline batterijen

  De AA Alkaline batterijen zijn de meest voorkomende batterijen. De AA Alkaline batterijen zijn voordelig en bijna overal verkrijgbaar. Bij intensief gebruik of gebruik op de hoogste stand raken de batterijen vrij snel leeg. De AA Alkaline batterijen zijn de beste keus wanneer u uw zaklamp ongeveer 1 uur per maand gebruikt.

  AA Lithium batterijen

  Een AA Lithium batterij gaat 5-7 keer langer mee dan een AA Alkaline batterij. De AA Lithium batterij is wel iets duurder. Deze batterij heeft een hoogvermogen en levert een verlengde brandduur.

  De AA Lithium batterij kan lang bewaard worden, daardoor is deze batterij de beste keus wanneer u uw zaklamp slechts enkele keren per jaar gebruikt.

  BESTEL ZE NU!

  CR123A batterijen

  Een CR123A batterij behoudt lang zijn lading, wanneer de batterij niet gebruikt wordt. De CR123A batterij is levert een goede kwaliteit en gaat niet lekken. Deze batterij is niet overal verkrijgbaar. De CR123A batterij is de beste keus wanneer u uw zaklamp maar af en toe gebruikt.

  BESTEL ZE NU!

  AAA batterijen

  Een AAA batterij wordt ook wel micro batterij genoemd, deze batterij is een formaat kleiner dan de AA batterij. De AAA batterijen worden gebruikt in de kleine formaat zaklampen en sleutelhangerzaklampen.  Deze batterij is voordelig, heeft een redelijk lange houdbaarheid en is bijna overal verkrijgbaar. De AAA batterij is de beste keus voor uw sleutelhangerzaklamp of kleine zaklamp die u af en toe gebruikt.

  BESTEL ZE NU!

  Oplaadbare batterijen

  In ons assortiment hebben we de volgende types oplaadbare batterijen:

  AA NiMH batterijen en 18650 lithium-ion accu's

  AA NiMH batterijen

  De AA NiMH batterijen zijn de meest voorkomende oplaadbare batterijen. De AA NiMH batterij is verkrijgbaar in 2 varianten: een batterij met een hoge capaciteit ( 2500-2700 mAh) en een batterij met een lagere capaciteit ( 2100-2200 mAh). De AA NiMH batterij met een hoge capaciteit is met name geschikt voor intensief gebruik, deze batterij verliest namelijk snel zijn lading wanneer de batterij niet gebruikt wordt. De AA NiMH batterij met een lagere capaciteit heeft een zeer lage zelfontlading en houdt zijn lading lang vast, waardoor deze batterij uitermate geschikt is wanneer u uw zaklamp voor lange tijd niet gebruikt.

  BESTEL ZE NU!

  18650 lithium-ion accu's

  De 18650 lithium-ion accu heeft een hoge capaciteit en levert een lange brandduur. De 18650 lithium-ion accu werkt ook goed bij lage temperaturen. De accu dient minimaal 1 keer per jaar te worden opgeladen, het bijladen van de accu bevordert de levensduur. Het is verder aan te raden om de accu meteen op te laden wanneer deze leeg is. Wanneer de 18650 lithium-ion accu niet gebruikt wordt verliest deze langzaam zijn lading. De 18650 lithium-ion accu is de beste keus wanneer u uw zaklamp intensief gebruikt.

  BESTEL ZE NU!

  Heeft u al een zaklamp op het oog? Bij de informatie over de zaklamp vindt u welke batterijen wij aanbevelen voor deze zaklamp.

  Bent u op zoek naar nieuwe batterijen voor uw zaklamp? Lees dan de handleiding van uw zaklamp, hierin staat vermeld welke batterijen u moet gebruiken.

   

  Een aantal gebruikstips:

  ·         Gebruik alleen batterijen van het juiste type en formaat voor uw zaklamp

  ·         Maak voor het plaatsen van de batterijen de batterijcontacten en de batterijsleuf schoon

  ·         Vervang en herlaad altijd tegelijkertijd alle batterijen, dit zorgt voor optimale verlichting

  ·         Wanneer u uw zaklamp voor lange tijd niet gebruikt, verwijder dan de batterijen.