• Voor 16:00 besteld, bezorgd binnen 1 werkdag
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • kiyoh klantbeoordelingen

  Nitecore Zaklampen

  37-48 of 73 products

  Van hoog naar laag sorteren

  37-48 of 73 products

  Van hoog naar laag sorteren

  Sinds het jaar 2007 ontwikkeld Nitecore LED zaklampen. Waar Nitecore zich voorheen concentreerde op kleine en felle xenon zaklampen ligt het focuspunt inmiddels veel meer op LED zaklampen. Nitecore is een Chinees bedrijf waar men met veel bevlogenheid aan bestaande en nieuwe producten werkt.
  NiteCore streeft perfectie na. Deze perfectie is terug te zien in de bouwkwaliteit, de gebruiksvriendelijke bediening en de felle verlichting. Ieder type zaklamp ontwikkeld door NiteCore onderscheid zich van zijn voorganger. Alle zaklampen die geproduceerd worden zijn uitermate geschikt voor outdoor sporten. Nitecore zaklampen zijn een absolute aanrader en de diversiteit aan zaklampen stelt iedere outdoorsporter in staat om in zijn of haar behoefte te voorzien. Op NiteCore zaklampen kun je bouwen! Wij van zaklampwinkel.com bevelen Nitecore dan ook met veel plezier aan bij onze klanten.

  Nitecore groot in kwaliteit

  De enige reden dat Nitecore in de afgelopen jaren zo groot is geworden, door een vaste hoge kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs. Door gebruik te maken van hoogwaardig aluminium en een zeer degelijk digitaal gestuurd schakelaarsysteem, zijn Nitecore zaklampen niet meer weg te denken van de huidige markt voor zaklampen. Daarboven op komt dat Nitecore je 5 jaar garantie biedt, omdat zij ervan overtuigd zijn dat kwaliteit ook in de vorm van garantie mag worden verzegeld.

  LED technologie

  De ontdekking van de LED verlichting was een absolute doorbraak op lichtgebied.
  NiteCore zaklampen zijn een voorloper op het gebied van technologie.
  Het bedrijf NiteCore is dan ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste geavanceerde technologie.
  LED lampen hebben twee grote voordelen ten opzichte van traditionele verlichting.
  Op de eerste plaats verbruiken de LED verlichting van NiteCore veel minder energie en ze hebben een aanzienlijkere langere levensduur. LED staat voor “Light Emitting Diode” en betekent lichtemitterende diode.