Batterijen

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Ons assortiment batterijen is uitgebreid en bevat kwaliteits batterijen die handig zijn voor uw nieuwe zaklamp, maar ook zeer geschikt voor andere elektronische apparatuur. Zoals bijvoorbeeld fotocamera’s, speelgoed auto’s etc etc..

Kwaliteit batterijen

De batterijen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en eigenlijk altijd op voorraad. De keuze voor de batterij is geheel afhankelijk van de soort zaklamp die u neemt, koopt u een zaklamp die gebruik maakt van Li-ion batterijen, zoals de 18650 of de CR123A batterij dan hebben wij een goed aanbod voor u. Kies een batterij en bestel daar direct een lader bij.

Heeft u vragen over batterijen en welke het beste is voor uw toepassing, schroom dan niet en stuur gerust een mailtje of gebruik onze livechat.

Let op: Gebruik nooit oude en nieuwe batterijen tegelijk in hetzelfde apparaat, hierdoor kan ook de nieuwe batterij in levensduur extreem snel achter uit lopen. Het kan er zelfs voor zorgen dat uw batterijen gaan lekken. Gooi de oude weg(klein chemisch afval) en stop er nieuwe batterijen in.