Hoofdlampen

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Of het nu gaat om hardlopen, outdoor activiteiten of kamperen, voor al deze gelegenheden biedt een hoofdlamp het gewenste licht en heeft u altijd uw handen vrij. De nieuwste generatie hoofdlampen is compact en vervaardigd van lichtgewicht materiaal. Alle hoofdlampen in ons assortiment zijn bovendien verstelbaar, zo zit uw hoofdlamp altijd perfect op uw hoofd.

De batterijduur van de hoofdlampen is gemiddeld 100 branduren op de laagste stand. Er zijn ook modellen met een aparte batterijhouder, waaronder de Fenix HP15 ultimate edition. De batterijhouder past in uw jas of aan uw broek en beschermt de batterijen tegen extreme hitte of kou. Hiermee heeft u een nog langere batterijduur, ook blijft zo het gewicht van de hoofdlamp laag.

Voor optimaal draagcomfort kiest u een hoodflamp met twee banden, een draagband en een extra band midden over uw hoofd. Dit is zeker aan te raden voor outdoor acitiviteiten zoals wandklimmen of abseilen. Alle hoofdlampen hebben een waterdichte behuizing en blijven hiermee goed presteren ongeacht het seizoen en de weersomstandigheden.

Heeft u een goede led hoofdlamp nodig waarbij u eenvoudig rond kunt wandelen, kunt klussen of andere dingen mee kunt doen waarbij u uw handen nodig heeft? Dan bent u bij Zaklampwinkel.com aan het juiste adres, wij hebben namelijk een specifieke selectie gemaakt uit hoofdlampen die het beste op het gebied van prijs/kwaliteit zijn. Kiest u nu voor een Fenix hoofdlamp of een merk als Black Diamond, dat zich al reeds bewezen heeft onder de klim sport. Beide merken kennen een uitstekende spreiding van licht en zij zullen u leiden door het donker of helpen bij uw werk wanneer u uw handen nodig heeft. Zoek een perfecte hoofdlamp uit door middel van onze filter, of laat u inlichten door middel van onze live chat wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.