Fenix

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Fenix Led Zaklamp

Fenix is een merk dat in slechts enkele jaren is uitgegroeid tot een professioneel zaklampen merk, deze zaklampen zijn gemaakt van hoogwaardig type III aluminium. De Fenix zaklampen kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, wanneer u een zaklamp nodig heeft die zeer veel lichtopbrengst heeft maar u niet een fortuin kost dan zijn de zaklampen van Fenix iets voor u.

Fenix kenmerkt zich door zuinigheid, felheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit maakt dat zeer veel politie beambten deze zaklampen gebruiken, maar ook ambulance personeel maakt gretig gebruik van de zaklampen van Fenix.

Fenix zaklampen, Kwaliteit Gegarandeerd

Wanneer u een Fenix led zaklamp koopt bent u verzekerd van een hoge Kwaliteit zaklamp. Sterker nog Fenix Garandeerd u deze kwaliteit, met maar liefst 5 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten. Dit kwaliteits merk, maakt gebruik van de laatste techniek. De Cree XP-E en de XP-G led’s worden gebruikt voor de kleinere Fenix zaklampen en zijn de nieuwere versies van de XR-E leds. Daarnaast worden voor de fellere zaklampen een zeer sterke XP-L HI V3 LED’s gebruikt, die zowel zuinig zijn als zeer krachtig.

Een Fenix zaklamp is Compleet

Fenix zaklampen worden compleet geleverd met batterijen, holster en polsbandje. Zodat u direct wanneer u de zaklamp thuis heeft met het gebruik ervan. Daarnaast kunt u heel gemakkelijk aan deze standaard batterijen heel gemakkelijk oplaadbare batterijen en een lader toevoegen. Zo heeft u altijd een bruikbare Fenix Led Zaklamp bij de hand en hoeft u niet elke keer de dure niet-oplaadbare batterijen te kopen.

Voordelen van Fenix zaklamp

Fenix led zaklampen zijn een van de bekendste led zaklampen op de consumentenmarkt. Waar andere bekende merken zoals Streamlight en Inova zich ook heel erg richten op de zakelijke markt heeft Fenix dit niet gedaan. Op deze manier kunnen zij zich goed richten op de specifieke vraag die een veel eisende consument heeft. De Fenix zaklampen zijn niet heel goedkoop, maar hebben wel een kwaliteit waardoor ze een minimale garantie van 5 jaar bezitten. Maar Fenix zaklampen kunnen vaak nog veel langer mee gaan en zijn zo goed dat ze soms gewoon tot wel 20 jaar mee kunnen gaan.

Naast deze kwalitatief hoogstaande zaklampen, bezitten alle Fenix zaklampen de nieuwste technologie LED’s. Waardoor zuinigheid en felheid van de zaklamp zeer goed uitgebalanceerd is. Op deze manier weten zij hun concurrentie ver achter zich te laten.

Waterkampioen en Fenix zaklamp

Ook de Waterkampioen beoordeelt Fenix zaklampen, zo heeft de Fenix PD32 een beoordeling gekregen. Deze zaklamp is beoordeeld als “Uitstekend”, dit doordat het een uiterst felle zaklamp is dat eenvoudig in je binnenzak past. Maar ook zeker tot een van de felste zaklampen behoord. Deze combinatie tussen draagbaarheid en afwerking en felheid maakt het een van de beste zaklampen op de markt op dit moment.

Inovatie

De afgelopen jaren is Fenix sterk gegroeid, dat is goed te zien aan de lampen die veranderd zijn. Zo zijn er nieuwe LED types gekomen, die zuiniger en nog krachtiger zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens kleiner geworden, zodat je je Fenix zaklampje overal mee naartoe kunt nemen. Ook zie je een trend in oplaadbare zaklampen, zo waren er 2 jaar geleden nog maar enkele oplaadbare zaklampen. Tegenwoordig moet je goed zoeken voor een niet-oplaadbare zaklamp.

Top model van Fenix TK20R

Fenix Tk20R bestellen