Streamlight

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Streamlight is de fabrikant van de bekende Streamlight Zaklampen, die in de jaren ’70 begonnen is met de vervaardiging van de beste zaklampen ooit. Het bedrijf is gevestigd in Eagleville USA en is ISO 9001 geregistreerd, dit maakt het als een van de bekendste en meest gebruikte professionele zaklampen merk ter wereld. Zij hebben zich echt meest gericht op de zakelijke / professionele markt, daarbij kunt u denken aan Politie, Brandweer, Defensie en de Industrie. Zo was dit al in de jaren ’70 hun belangrijkste drive, de beste handlamp te maken, deze was bedoelt voor NASA “the First Million”.

Ontwikkeling Streamlight zaklamp

Een zaklamp van Streamlight wordt samen met een gebruiker verder ontwikkeld. Wanneer het nu gaat om een Brandweerman of om een Politiebeambte, bij Streamlight wordt er gekeken naar de juiste zaklamp voor het juiste beroep of professie en daar worden aanpassingen op gemaakt om ervoor te zorgen dat de zaklamp precies voldoet aan de eisen van de gebruiker. Bent u werkzaam bij de brandweer, dan zijn de haakse zaklampen haast niet weg te denken. Deze moeten vaak Atex gecertificeerd zijn om te zorgen dat bij brand en of explosies de zaklamp het niet begeeft, zeker in precaire omstandigheden.

Feedback op de Streamlight zaklamp

Ook kent Streamlight in Amerika een aantal focusgroepen, deze zijn speciaal getraind om feedback te geven op klachten en juist positieve feedback van Streamlight klanten. Zo is er vanuit de industriële sector het idee gekomen voor een Streamlight Loading Dock, deze zou extreem goed tegen explosie gevaar kunnen. En er is een speciale penlight versie van Streamlight voor automonteurs, zodat ze op de meest moeilijk plekjes licht bij kunnen schijnen.

Deze professionals nemen Streamlight zaklampen niet alleen vanwege de vele mogelijkheden en de aansluiting op hun professie, maar ook met name door de betrouwbaarheid en levensduur van de zaklampen. Er zit niet voor niets een levenslange garantie op de LED en 2 jaar garantie op de overige delen. Er is om deze garanties zeker te stellen gekozen voor een repair centre in Huizen, daar worden de zaklampen getest en gerepareerd. Streamlight wordt in meer dan 60 landen over de wereld verkocht en is een van de bekendste merken naar Maglite. Wanneer u een zaklamp wenst die aan al uw eisen moet voldoen en daarnaast gemiddeld 8+ mee gaat, dan zit je bij Streamlight aan het juiste adres.