Fenix

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Fenix heeft naast zaklampen ook een groot assortiment hoofdlampen. Fenix brengt ware vrijheid. Krachtige hoofdlampen gevoed door standaard batterijen, zonder daarbij in te leveren op de brandduur en het gewicht.

De hoofdlampen van Fenix zijn verkrijbaar in diverse formaten en sterktes. Zeer veelzijdig en gebruiksvriendelijk dankzij het ‘dual switch’ systeem. Bovenop een hoofdschakelaar om de hoofdlamp aan/uit te zetten, een schakelaar aan de zijkant voor het instellen van de lichtsterkte.

HL-series van Fenix

De HL series hoofdlampen van Fenix zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die lichtgewicht hoofdlamp nodig hebben. De L in HL-series staat voor lichtweight en deze hoofdlampen zijn dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld wandelen, hardlopen, klimmen en dagelijks gebruik. Bij deze hoofdlampen is het de bedoeling dat je geen idee hebt dat je ze daadwerkelijk op hebt, zodat ze niet gaan irriteren, maar wel voldoende licht geven.

HP-series van Fenix

De HP series hoofdlampen van Fenix zijn de High Performance hoofdlampen, die zich vooral richten op de nieuwste technologie met betrekking tot bediening, LED’s en levensduur. De HP-series zijn voorzien van een metalen behuizing en zijn voorzien van een felheids regulerings systeem waarmee een contstante lichtopbrengst gegarandeerd is. Deze hoofdlampen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld, grotbezichtigingen, bergbeklimmen, fietsen, zoekacties en nog vele andere toepassingen.

Voor elke activiteit in het donker vindt u de ideale hoofdlamp dankzij het uitgebreide assortiment van Fenix. De hoofdlampen in de HL-serie zijn uitermate geschikt voor een nachtelijke wandeling, hardlopen of vissen. Voor outdoor activiteiten zoals klimmen en speleologie ontwikkelde Fenix de HP-serie. Deze hoofdlampen zijn een musthave voor de outdoorliefhebber en blijven presteren tijdens de langste en donkerste nachten.

Alle Fenix hoofdlampen zijn waterdicht volgens minimaal de IPX-6 norm en zijn hiermee geschikt voor gebruik tijdens alle weersomstandigheden.