LED Lenser

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

De hoofdlampen van Led Lenser zijn ontworpen voor sporters en outdoorliefhebbers. Mountanbiken, hardlopen, klimmen of kanoën. Het is allemaal mogelijk met een Led Lenser hoofdlamp.

Led Lenser staat bekend om geavanceerde en krachtige LED zaklampen. De nieuwste LED technologieën zijn ook verwerkt in de collectie hoofdlampen. Één van de unieke features van de Led Lenser hoofdlampen is de kantelbare lampkop. De lampkop kun je eenvoudig naar voren kantelen. Zo hoef je je hoofd niet in moeilijke posities houden om bijvoorbeeld kaart te kunnen lezen.

Gepatenteerde Wheel Switch LED Lenser systeem

De hoofdlampen van Led Lenser zijn daarnaast bijna allemaal uitgerust met het gepatenteerde Wheel Switch systeem. Door aan het wiel te draaien schakel je tussen de lichtstanden en kun je ook de lichtsterkte veranderen.

Alle hoofdlampen zijn beschikken over meerdere lichtstanden en een dimstand. Dankzij het focussysteem van Led Lenser kun je kiezen tussen een gefocuste en een brede lichtbundel. Het bereik van de hoofdlampen varieert van 30 meter tot maar liefst 300 meter.

Op zoek naar een oplaadbare hoofdlamp? De Led Lenser H7R.2 en Led Lenser H14R.2 zijn beide voorzien van een USB poort, waarmee je de accu kunt opladen.

De hoofdlampen uit de Led Lenser SEO serie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben een cool design. Lichtgewicht en multifunctioneel, hierdoor zijn deze hoofdlampen uitermate geschikt voor tijdens het sporten.