Led Lenser

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Led Lenser zaklampen zijn wereld beroemd door de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, je vindt ze hier in diverse prijsklasses van duur tot zeer goedkoop. De duurdere Led Lenser zaklampen zijn voorzien van een zeer sterke LED waarmee de lampen soms wel tot over een kilometer ver kunnen schijnen. Maar ook zijn de kleine modellen zeer geschikt om grote oppervlaktes te verlichten, waarmee je bijvoorbeeld zelfs met een sleutelhanger zaklampje altijd een goede lamp bij de hand hebt.

Oorsprong

Led Lenser een van oorsprong Duits bedrijf, in 1993 opgericht door de Duitse broers Opolka, die vanuit hun garage de Led Lenser zaklampen tot een van de beste zaklampen ter wereld hebben weten te maken. In de afgelopen jaren is Led Lenser in de wereld een van de meest bekende merken geworden en het merk op het gebied van zaklampen. Zowel voor professioneel gebruik als voor de consument. De combinatie tussen kwaliteit, design en lichtopbrengst heeft Led Lenser van een klein bedrijfje vanuit de garage naar nu een toonaangevend bedrijf met meer dan 1000 medewerkers gebracht.

Wanneer je op zoek bent naar een zaklamp voor thuis gebruik, professioneel gebruik of als hobbiest dan zit je bij het merk Led Lenser goed. Met een keus uit meer dan 85 soorten zaklampen die allemaal hun eigen unieke features en mogelijkheden bezitten is er voor ieder wat wils, tevens bezitten alle Led Lenser zaklampen een garantie van maarliefst 5 jaar om aan te geven van welke hoge kwaliteit de lampen zijn.

Led Lenser is een Duitse fabrikant van zak- en hoofdlampen die voorzien zijn van hoogwaardige LED-technologie. Naast zak- en hoofdlampen produceert het bedrijf ook fiets- en duiklampen. Het bedrijf heeft het Advanced Focus System uitgevonden en daarvoor is er een patent geregistreerd. Het totale assortiment bestaat uit ruim 200 verschillende modellen en Led Lenser producten zijn over de hele wereld verkrijgbaar. Op de website van Led Lenser vindt je nog meer informatie.

Assortiment Led Lenser zaklampen

Kijken we naar het assortiment zaklampen, dan heb je als consument een zeer ruime keuze. Het assortiment bestaat uit een aantal series. Zo heb je de MT-serie. Deze serie zaklampen zijn met name bedoeld voor outdoor activiteiten. Jagen, kamperen, vissen en wandelen in de natuur, daar is de MT-serie uitermate geschikt voor. Bediening is zeer eenvoudig en de modellen zijn oplaadbaar door gebruikmaking van een USB-3.0 aansluiting. Zo loop je nooit tegen restricties aan als de zaklamp opgeladen moet worden.

M-serie

Een andere reeks vormt de M-serie. Pluspunt van deze serie is, dat de modellen zijn uitgerust met microcontrollers. Het voordeel daarvan is, dat je in staat bent verschillende lichtprogramma’s op te slaan elk met unieke functies. Je bepaalt de functies zelf door gebruik te maken van toets- en schakelcombinaties.

A-serie

Voor een zaklamp die onder de noemer alleskunner valt, dien je te zijn bij de A-serie van Led Lenser. Kenmerkend voor deze serie is de schappelijke prijs en dat maakt het dat de modellen uitermate geschikt zijn voor mensen die niet al te hoge eisen stellen aan de functionaliteit van een zaklamp. Een zaklamp voor in de kamer, in de auto of voor kinderen, daar is de A-serie voor.

C-serie

Wil je meer voor de klassiekers gaan binnen het assortiment van Led Lenser, dan dien je de C-serie te bekijken. Deze serie omvat alle modellen die sinds het bestaan van Led Lenser een goede reputatie hebben opgebouwd. Aan populariteit hebben deze modellen niet ingeboet en daarom zijn ze nog steeds verkrijgbaar.

De I- en F-serie

Zaklampen waarbij het draait om robuustheid en hoge prestaties, dat is de F-serie. Niet voor niets staat de F dan ook voor “Force”. Zaklampen binnen dit assortiment zijn bestand tegen een flink stootje ondanks de compacte bouw. Daarbij zijn ze ook nog eens licht van gewicht.

Binnen ambacht en industrie is er ook behoefte aan goede zaklampen. De I-serie van Led Lenser is daar speciaal voor bedoeld. De lampen zijn allemaal oplaadbaar wat voor een nog hoger gebruiksgemak zorgt. Daarnaast zijn de zaklampen ook simpel te bedienen. De I-serie vormt een ware aanwinst voor vakmensen en industriële gebruikers.

De K- en L-serie

Voor mini sleutelhangerlampen dien je te zijn bij de K-serie van Led Lenser. De zaklampen geven zeer goed licht voor hun formaat en daarnaast zijn ze ook zeer modern uitgerust.

Voor extreem outdoor gebruik dien je te kijken naar de L-serie van Led Lenser. Belangrijk bij het gebruik is, dat er sprake moet zijn van een lichte maar uiterst robuuste zaklamp. Met de L-serie haal je dat in huis. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de fabricage is polycarbonaat en dat wordt tevens gebruikt in de luchtvaarindustrie. Het weegt minder dan aluminium en is bestand tegen zeer extreme temperaturen die lopen van -175 ° C tot + 175 ° C.

P-serie

Ga je voor topprestaties, de P-serie wat staat voor professional, is het assortiment van Led Lenser dat dit segment bedient. Niet alleen de prestaties zijn van hoog niveau ook aan design is de nodige aandacht besteed. Naast deze pluspunten is de P-serie ook voorzien van hoogwaardige technologie. Zo heb je niet alleen de Rapid Focus Systeem, maar ook het Advanced Focus Systeem. Voor dagelijks gebruik is deze serie dan ook ideaal. Hobby-projecten, opknapwerkzaamheden, stroomuitval of een wandeling met de viervoeter, een zaklamp uit de P-serie is het antwoord.

T-serie

Voor beveiligers, handhavers en de brandweer heeft Led Lenser ook een speciale serie. Dit keer gaat het om de T-serie (Tactical). De modellen uit dit assortiment zijn compact gebouwd zonder dat het ten koste is gegaan van de robuustheid. Ze schieten uit als het gaat om de lichtbundel. Bij de bouw is namelijk specifiek aandacht besteed aan het focussysteem. Gaat het ook om het kunnen verdedigen, de zaklampen uit deze serie zijn daar helemaal geschikt voor.

X-serie

Heb je een zaklamp nodig in situaties waar de afstand groot is of er dient een groot oppervlak belicht te worden, daarvoor heeft Led Lenser de X-serie ontwikkeld. De LED’s die in deze modellen gebruikt worden zijn van een nog krachtiger type. Om het uiterste te halen uit deze zaklampen is er ook ruime aandacht besteed aan het kunnen bedienen van de lichtstroom en focus.

A-serie hoofdlampen

Led Lenser produceert ook hoofdlampen. Van instapmodellen tot zeer luxe uitvoeringen. Zo heb je de A-serie. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die niet al teveel eisen van een hoofdlamp maar waar wel breed gebruik mogelijk is. De A-serie staat dan ook voor “Allround” met een prijs die zeer schappelijk te noemen is.

H-serie

Voor de sporters onder ons heeft Led Lenser de H-serie ontwikkeld. Een zeer breed en helder licht is wat je krijgt en dat alles wordt ondersteund door een goed draagcomfort en simpele bediening. De robuustheid van deze serie zorgt er ook voor dat extreme omstandigheden de prestaties absoluut niet bederven. Naast sporters is deze serie ook geschikt voor mensen die graag een wandeling maken en doe-het-zelf personen. Het optisch systeem is zelfs gepatenteerd.

I-serie

Ook de industrie en ambacht vergen hoofdlampen van topkwaliteit. De I-serie van Led Lenser is daar het antwoord op. Langdurig gebruik en simpele bediending, dat vormt de kern bij deze hoofdlampen. Indien gewenst is het ook mogelijk te kiezen voor een oplaadbaar variant.

MH-serie

Sommige sporten vergen nou net iets meer van een hoofdlamp. Neem bijvoorbeeld een bergbeklimmer, met een instapmodel wordt het een vermoeiende klim. Daarom heeft Led Lenser de MH-serie ontwikkeld. Deze serie blinkt uit op hanteerbaarheid en vormgeving. Naast bergbeklimming zijn deze modellen ook uitermate geschikt voor jagers, vissers en kampeerders.

NEO-serie

Ben je modebewust op sportgebied, Led Lenser deelt ook deze passie. Met de NEO-serie wordt er een assortiment hoofdlampen neergezet in verschillende NEON-kleuren. De serie wordt compleet gemaakt met eigenschappen als licht van gewicht, helder licht en goede kwaliteit. Voor de modebewuste skaters, joggers, en wandelaars onder ons is de NEO-serie een ware aanwinst.

SEO- en XEO-serie

Voor een no-nonsens stijl dien je een zaklamp uit de SEO-serie van Led Lenser te kiezen. Zaklampen uit deze serie schieten uit vanwege een uitzonderlijk design en een krachtige lichtstraal. Diverse kleuren, een laag gewicht en een hoop functies maken het dat deze serie zaklampen perfecte metgezellen voor sportievelingen vormen.

Voor een echte high-end hoofdlamp dien je te kiezen voor de XEO-serie van Led Lenser. De modellen uit deze serie zijn uitgerust met twee LED lichtkanonnen die ook nog eens onafhankelijk te bedienen zijn. Hoe hoger de prestaties des te meer licht er ingesteld kan worden. Een ideale hoofdlamp voor de extreme sporter.

Led Lenser produceert een reeks aan zak- en hoofdlampen van zeer hoge kwaliteit. Omdat het assortiment onderverdeeld is naar gebruik kan er op gepaste wijze voldaan worden aan de vraag en dat is wat je als eindgebruiker nodig hebt.