Mini zaklampen

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Top 10 Meest Verkocht | Top 10 Sterkste Zaklampen | Oplaadbare Zaklampen | Tactische Zaklampen | UV Zaklampen

Ben je op zoek naar een goede mini zaklamp die in je broekzak past? Dan ben je bij Zaklampwinkel.com aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment compacte zaklampen van topmerken zoals Fenix, Nitecore en Led Lenser. (linkjes naar de merken pagina’s). De mini zaklampen doen qua prestatie zeker niet onder voor de grote zaklampen, ze zijn dan wel klein van formaat maar niet minder krachtig.

Een mini zaklamp bevestig je eenvoudig aan je riem, tas of sleutelhanger. Hij past vaak zelfs in je broekzak of anders in elk geval in een handtas. Dankzij het kleine formaat zijn de mini zaklampen handig om mee te nemen tijdens het kamperen, vissen, wandelen, maar ook ideaal voor dagelijks gebruik.

De kleinste zaklampen in ons assortiment zijn de sleutelhanger lampjes. Altijd handig om een mini zaklampje aan je sleutelbos te hangen. Ze geven voldoende licht om in het donker het sleutelgat te vinden.

Kleine LED zaklampen zijn er al in een formaat vanaf 6 cm. Zoals bijvoorbeeld de Fenix E05 (link naar E05), een lichtgewicht zaklamp op AAA batterijen met 3 lichtstanden en gewicht van 11 gram.

Dankzij de nieuwste technologieën kan een compact formaat gecombineerd worden met hoogwaardige prestaties. De krachtige lichtbundels en het kleine formaat van de meeste mini zaklampen zullen je dan ook versteld doen staan. Een goed voorbeeld hiervan is de Nitecore Sens CR, slechts 8cm lang maar met een lichtopbrengst van 190 lumen en een lichtbereik van 76 meter een uitermate felle zaklamp.

De meeste mini zaklampen werken op AAA of AA batterijen. Kleine zaklampen zijn multi inzetbaar en bovendien betaalbaar. Bekijk snel ons complete assortiment mini zaklampen.