Nitecore hoofdlampen

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Nitecore heeft naast krachtige zaklampen ook een collectie met multifunctionele hoofdlampen. De hoofdlampen van Nitecore behoren op het gebied van functies en lichtbereik tot de absolute top. De Nitecore HC50 heeft een lichtopbrengst van 565 lumen, de Nitecore HC90 heeft een nog hogere lichtopbrengst met maarliefst 900 lumen.

De krachtige Nitecore hoofdlampen zijn voorzien van een comfortabele hoofdband. Naast de standaard hoofdband is de hoofdlamp ook voorzien van een band recht over het hoofd. Dankzij deze extra hoofdband blijft de hoofdlamp altijd stevig op uw hoofd zitten, ongeacht de situate waar u zich in bevind.

De Nitecore hoofdlampen zijn met één hand te bedienen, ook met handschoenen aan. Met de aan/uit knop bedien je de verschillende lichtstanden van de hoofdlamp. Door de knop een beetje in te drukken schakel je eenvoudig tussen normaal licht, SOS-licht, markeer-licht en rood licht.

De Nitecore hoofdlampen zijn uitermate geschikt voor tijdens het wandelen, klimmen, speleologie, kamperen en andere outdoor activiteiten. Alle Nitecore hoofdlampen zijn waterdicht volgens de IPX-8 norm en te gebruiken tijdens alle weersomstandigheden.

De kracht en levensduur van de Nitecore hoofdlampen wordt gevoed door 2x CR123A batterijen of 1x 18650 accu. Hiermee hebben de hoofdlampen een ongekende lichtopbrengst en een lange brandduur van 200 tot wel 400 uur op de laagste stand.
De Nitecore HC90 is voorzien van meerdere kleuren LED’s. Naast een standaard witte LED beschikt de Nitecore HC90 ook over een rode, groene en blauwe LED. Hiermee is de HC90 is een zeer veelzijdige hoofdlamp.