Olight

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Geschiedenis

Olight is in 2006 ontstaan, daar hebben zij zichzelf kunnen kwalificeren als fabrikant van hoge kwaliteit lichtbronnen.

Na een flinke doorbraak van de Olight zaklamp in Europa hoofdzakelijk op het gebied van outdoor segment hebben zij hun focus verlegt. Er is namelijk in Europa een flinke vraag naar zeer goede tactische LED zaklampen, die destijds nog niet van dusdanige hoge kwaliteit waren. Olight kon deze hoog waardige zaklampen wel maken en is daardoor met de M series gekomen. Deze series zijn speciaal ontwikkeld als tactische zaklamp, echter is Olight ondertussen nog gekomen met de SR series ofwel Search and Rescue, waarmee reddings operaties voorzien kunnen worden van een goede lichtbron met veel goede en betrouwbare functies. Ook de S Baton en de X9R Marauder zijn eigenlijk zoeklichten met hun eigen kwaliteiten en afmetingen, de Olight X9R Marauder bijvoorbeeld kan aangemerkt worden als een van de sterkste LED zoeklichten. De Olight S Batons series zijn weer juist klein maar geven wel extreem veel licht. Olight heeft dus een flinke variëteit aan soorten kwalitatieve zaklampen ontwikkeld waarmee er voor iedereen wel een juiste zaklamp bij zit.

Visie Olight

De doelstelling van Olight is vrij simpel, om bij iedereen een Olight zaklamp in zijn of haar handen te zien.

De rede hiervoor, omdat Olight niemand in het donker wil laten zitten. Olight kijkt naar elk aspect van de zaklamp, zo zijn de aandachtspunten, ergonomie, gewicht en afmetingen. Het doel is om de meeste lichtopbrengst voor de kleinste zaklamp te genereren. Daarbij staat de consument op plaats één, zo wordt er gekeken naar de beste zaklampen voor buitenmensen, sporters, ouderen en zaklamp fanaten. Iedereen heeft zijn of haar voorkeuren, bij Olight wordt er zeer goed gekeken naar elke behoefte van deze type mensen en zaklampen daarop getest en beoordeeld.

Herkenning

Olight heeft een aantal kenmerken. Zo bezitten ze een ontzettend hoge lichtopbrengst, vaak ook in verhouding met de afmeting. Bezitten ze bijna altijd de kenmerkende blauwe ring en zijn ze bekend om hun gebruiksgemak. Wil je nog meer weten dan vindt je op de Olight website meer informatie. Olightworld.com