Tactische Zaklampen

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Tactische zaklampen zijn gemaakt om te functioneren in zware dagelijkse omstandigheden en voor intensief gebruik. Alleen al daarom lenen deze tactische zaklampen zich als materiaal voor professionals.De bouwkwaliteit is sterk en alle tactische zaklampen kunnen tegen het opvangen van klappen. Tevens hebben de zaklampen een grote lichtopbrengst en beschikken zij over diverse lichtstanden wat gebruik in allerlei omstandigheden en situaties mogelijk maakt.

Momentary on stand Tactische zaklamp

Over het algemeen gesproken zijn de meeste tactische zaklampen uitgerust met een signaalstand. Deze stand wordt ook wel de momentary on stand genoemd. Eigenlijk betekent dit niets anders dan het half indrukken van de schakelaar. Bij het loslaten van de schakelaar gaat de lamp even makkelijk weer uit. Deze stand is ideaal om even vluchtig bij te schijnen.

Stroboscoop stand van tactische LED zaklamp

Daarnaast hebben tactische zaklampen in het gros van de gevallen de beschikking over een stroboscoopstand. Deze flikkerende stand wordt veel gebruikt door professionals. Bij werkzaamheden van bijvoorbeeld de politie wordt deze stand gebruikt om verdachten te desoriënteren. Ook andere specialistische diensten maken echter gebruik van van deze stroboscoopstand. De tactische zaklampen zijn onmisbaar bij iedere reddingsactie of aanhouding. Ook voor particulieren kunnen tactische zaklampen een absolute uitkomst zijn.