Shopping Cart

Zakelijke zaklampen

Outwards levert ook aan bedrijven, stichtingen en andere instellingen die dagelijks gebruik maken van de hoogste kwaliteit zaklampen.

Outwards.nl, levert Zaklampen op maat. Heeft u een bedrijf of bent u inkoper bij een grotere organisatie, dan kunnen wij u goed informeren over de mogelijkheden van bepaalde zaklampen. En kunt u op maat advies krijgen, welke zaklamp voor uw organisatie het beste is.

Brandweer Zaklampen

Brandweer lampen moeten aan de hoogte kwaliteits eisen voldoen, vaak moeten deze zaklampen Atex gecertificeerd zijn, omdat brandweer korpsen zich in explosie gevaarlijke omgevingen kunnen bevinden. Op onze Brandweer pagina vindt u meer informatie over brandweer lampen en de mogelijkheden ervan.

Politie Zaklampen

Zaklampen voor Politie en speciale teams, moeten meer tactisch zijn dan die van bijvoorbeeld de Brandweer. Politie zaklampen bezitten bijna altijd een stroboscoop functie om de belager te verblinden en vervolgens te overmeesteren. Daarnaast zijn er Politie zaklampen die voorzien van een ring waarmee u de zaklamp zo kunt vasthouden dat u het dienstwapen er op goed boven kunt houden. Lees op de Politie pagina meer over tactische politie zaklampen.

Ambulance Zaklampen

Ook voor ambulance is er een speciaal soort zaklamp, die juist weer licht, klein en toch nog veel licht moet geven. Daarnaast moet een dergelijke zaklamp bepaalde functies bevatten, zoals oog controle, wond inspectie en natuurlijk de gewone zaklamp. Bekijk onze Ambulance pagina voor meer informatie.

Beveiligings Zaklampen

Zaklampen voor de beveiliging mogen best wat zwaarder zijn en behoren altijd een stroboscoop te hebben. Deze led zaklampen worden af en toe gebruikt, maar wanneer ze gebruikt worden moet ze het altijd doen en zeer duurzaam zijn. Bijvoorbeeld, tegen een stoot kunnen en iemand goed kunnen verblinden.

Offshore Zaklampen

Offshore zaklampen zijn zaklampen die gebruikt worden in de Offshore industrie ofwel. boorplatformen, zeeschepen etc. Deze zaklampen zijn daar speciaal voor uitgerust met Atex certificaat en andere benodigde attributen. Daarnaast zijn deze zaklampen extreem betrouwbaar en duurzaam, wat essentieel is bij dergelijke bedrijfstakken. Lees meer op onze Offshore pagina over dergelijke zaklampen.