• Voor 16:00 besteld, bezorgd binnen 1 werkdag
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • kiyoh klantbeoordelingen

  Fenix HL22 led hoofdlamp

  Merk:Fenix Model:HL22
   € 34,90

  Niet op voorraad

  • Voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  Beschrijving
  Extra informatie
  Accessories
  Beoordelen
  Voordeelbundels

  Beschrijving

  De Fenix HL22 is krachtig en klein. Fenix speelt goed in op de verschillende behoeftes van de consument. De ene consument is gebaad bij een hoofdlamp met een grote lichtopbrengst en met vele geavanceerde gebruiksmogelijkheden. De andere consument daarentegen heeft voldoende aan een compacte hoofdlamp zonder veel opties. De Fenix HL22 voorziet volledig in deze laatste behoefte tegen een lage prijs.

  Deze hoofdlamp werkt op een AA batterij. De bijbehorende lichtopbrengst van dit model is 120 Lumen. Deze lichtopbrengst voldoet ruimschoots in de meeste omstandigheden. Het lichtbereik bedraagt 90 meter volgens de ANSI norm. Uiteraard herbergt Fenix modellen met een grotere lichtopbrengst maar dit is voornamelijk zinvol bij professioneel gebruik en is afhankelijk van de doeleinden. De schakelaar bevind zich bovenop de hoofdlamp. De lengte, breedte en hoogte van de hoofdlamp bedragen respectievelijk 6,3 centimeter, 4,1 centimeter en 3,9 centimeter.

  De Fenix HL22 is van kunststof en te verkrijgen in de kleuren geel en grijs. Zonder hoofdband en de aanwezigheid van de batterijen bedraagt het gewicht slechts 45 gram waardoor deze hoofdlamp nauwelijks voelbaar is. De gebruiker voldoet met een digitale hoofdband ideaal voor ijdeltuiten doordat uw haar niet in de war raakt. Overigens is deze hoofdlamp ook bestand tegen water.

  De hoofdlamp Fenix HL22 wordt geleverd met een hoofdband, reserve o-ring en een batterij.

  SPECIFICATIES:

  Één Cree XP-E R4 LED

  Lichtopbrengst: 120 Lumen

  Batterijen: 1x AA

  Afmetingen: 63mm x 41mm

  Gewicht: 45gram

  Waterdicht: IPX-6

  Extra informatie

  ModelHL22
  WaterdichtIPX-6
  UltravioletNee
  GarantieNee

  Accessories