Nitecore NBP68 HD accu (8x 3400mAh / 98Wh)

149,96

 • Vermogen: 8x 3400 mAh / 98Wh
 • Voltage: 3.7 Volt
 • Geschikt voor: TM36/TM28/TM26GT/TM15/TM06
 • Technologie: Li-ion

Uitverkocht

Laat vrijblijvend je e-mailadres achter, dan kijken we of we dit product voor je kunnen bestellen. De meeste producten kunnen we binnen enkele werkdagen leveren.

Beschrijving

De Nitecore NBP68 HD is een fantastisch krachtige en intelligente li-ion accu, die gelijk staat aan 8x 18650 accu. Dit maakt dat de accu ervoor kan zorgen dat je Nitecore TM zaklamp ruim 2x zo lang mee gaat als normaal. Deze accu is speciaal ontworpen voor de Nitecore TM06, Nitecore TM15, Nitecore TM26GT, Nitecore TM28 en de Nitecore TM36, de laatste werkt al op een dergelijke accu. Echter kan het handig zijn om twéé van deze accus tot je beschikking te hebben zodat wanneer je zonder stroom zit je dagen lang nog zonder kunt. Voor de overige Nitecore zaklampen is het echt een zeer goede toevoeging, je hoeft niet meer te prutsen met losse batterijen, het enige dat je hoeft te doen is de accu erin te draaien en je kunt direct aan de slag.

De Nitecore NBP68 HD laden

Ook het laden van deze accu is zeer eenvoudig, draai de accu uit de zaklamp. Steek de snoer in de accu aan de voorzijde en de blauwe indicatie LED begint te knipperen, wanneer deze constant brand is de accu opgeladen en kun je weer uren ermee voorruit.

Wanneer je het zat bent om elke keer weer batterijen uit je lamp te halen en los op de laden, dan is de Nitecore NBP68 HD een zeer goed alternatief.

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Aantal keer opladen

Capaciteit

Garantie

Model

2 beoordelingen voor Nitecore NBP68 HD accu (8x 3400mAh / 98Wh)

 1. Eric

  De Nitecore “Tiny Monster” zaklampen serie, zijn geweldig sterke, maar tevens kleine, handzame en vooral zeer robuuste zaklampen, die voor bijna iedere situatie inzetbaar zijn, waarbij hulplicht noodzakelijk is. Door de hoog vermogen leds, is batterijvermogen een belangrijke factor voor deze zaklampen. De batterijhouder die bij deze lampen wordt geleverd, kan 4 stuks 18650 oplaadbare batterijen bevatten. Voor de meeste situaties is dit voldoende, maar er zijn natuurlijk genoeg omstandigheden te bedenken, waarbij het handiger is, om de beschikking over wat meer vermogen te hebben. Voor mensen die ‘s nachts vissen, campeerders, hulpverleners of bij stroomuitval is het natuurlijk praktischer om langer van het licht gebruik te kunnen maken. Wat de meeste mensen zich bij aanschaf van zo’n krachtig lampje niet meteen realiseren, is de redelijk lange laadtijd van de accu’s. Die laadtijd loopt vaak in de uren en dan kan het dus handig zijn, om wat extra batterijen te kopen. Nadeel hiervan is, dat je dan onderweg met losse batterijen en een batterijhouder moet gaan rommelen.
  Nitecore heeft aan dit soort situaties gedacht en een battery-pack op de markt gebracht, die speciaal voor de “Tiny Monster” serie is gemaakt. De NBP68HD accu is de perfecte aanvulling voor mensen, die dus verlegen zitten om meer vermogen of gewoon het gemak willen hebben, om minder tijd met opladen kwijt te zijn. Ik behoor overigens tot de laatste groep 😉
  Het enorme voordeel van meer power mag dan duidelijk zijn, maar ik heb nog een paar andere voordelen van dit type accu ontdekt. Ikzelf ben in het bezit van een tm28 (de tweede update van de legendarische tm26). Wat bij deze lampen direct opvalt, is de massieve met 4 ledlampen uitgeruste kop. Deze vierkant, met koelribben uitgeruste kop, zorgt ervoor dat de voorkant van deze lamp nogal “front heavy” is. Door het gebruik van de NBP68HD zal de lamp meer in balans zijn, door het toegevoegde gewicht. Tevens kan de lamp nu ook beter als defensief wapen gebruikt worden, vanwege de eveneens toegevoegde lengte.
  De NBP68HD accu is volledig in de stijl van de Tiny Monster serie gemaakt en sluit dus cosmetisch perfect aan bij je zaklamp. Het grootste voordeel is echter wel, dat je nu de beschikking hebt over niet 4 stuks 18650 accu’s, maar over het equivalent van 8 stuks van deze batterijen. Grote voordeel is, dat de NBP68HD slechts 1 unit is. Door hem aan een adapter te koppelen kun je hem opladen, terwijl je dan nog steeds de beschikking hebt over de bijgeleverde batterijhouder van de lamp zelf. Op deze accu zit een lampje, dat knippert tijdens het opladen en blijft branden wanneer hij opgeladen is. Tevens beschikt de NBP68HD over 2 verschillende adapter aansluitingen, wat het bruikbare karakter van deze accu nog eens extra benadrukt. De accu bevat in principe 8 stuks 3400Mah batterijen, die gebruikstijd verdubbelen. Samen met de standaard batterijhouder van je Tiny Monster zaklamp, heb je dus de beschikking over 3x het originele vermogen van je lamp en da’s dus echt de moeite van het overwegen waard.
  Hier bij Outwards heb je deze NBP68HD ook nog eens voor een leuke prijs.

  Voor de filmliefhebbers onder ons:
  Milla Jovovich gebruikt in de film “Resident Evil – The Last Chapter” een Nitecore TM26 welke op een movieprop veiling werd verkocht. Je kunt ze dus gewoon kopen en zelf het “Umbrella” logo erop plakken. Voila, je eigen movieprop op je nachtkastje.

 2. baczkiewicz romuald

  Rapide et parfait

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *