Nitecore R40 V2

158,35

De Nitecore R40 V2 is een zaklamp die je draadloos kunt opladen, maar ook met USB-C en met de vaste laders die erbij geleverd worden. Zo heb je een zaklamp die altijd klaar is voor direct gebruik. De R40 V2 werkt op een krachtige oplaadbare 21700 batterij die ervoor zorgt dat deze tactische zaklamp superlang mee gaat. De Nitecore R40 V2 is dé zaklamp voor professioneel en recreatief gebruik.

Bijzonder: inductieladen: onderweg draadloos opladen
Lengte: 15,9 centimeter
Lichtopbrengst: 1200 lumen
Bereik: 344 meter

Uitverkocht

Laat vrijblijvend je e-mailadres achter, dan kijken we of we dit product voor je kunnen bestellen. De meeste producten kunnen we binnen enkele werkdagen leveren.

Beschrijving

De Nitecore R40 V2 kun je op drie manieren opladen: met USB-C, vaste laders en draadloos. Zo krijg je er een lader bij die je aan de muur kunt bevestigen, een voor op het bureau, een V12 autolader en een USB-C kabel. De bijgeleverde 21700 Li-ion batterij (5.000 mAh) is een krachtige batterij die tot 1200 uur meegaat. De combinatie van de flexibele oplaadmogelijkheden en de 21700 accu zorgt ervoor dat deze zaklamp altijd direct klaar voor gebruik is. Perfect voor operationele diensten die altijd paraat moeten zijn. 

Nitecore New R40 zaklamp voor thuis en onderweg

 

Nitecore R40 V2 tactische zaklamp draadloos oplaadbaar

Met de Nitecore R40 V2 beschik je over een multi-inzetbare zaklamp voorzien van de nieuwste technologie als het gaat om opladen. De R40 V2 hoeft namelijk voor het oplaadproces geen gebruik te maken van een USB-verbinding (wel mogelijk) of een externe lader.

Met behulp van inductiespanning wordt de batterij van de Nitecore R40 V2 draadloos voorzien van stroom. Bovendien hoef je dus niet steeds het klepje van het USB-poortje te openen om het op te laden, waarmee je voorkomt dat het – na veel gebruik – niet meer waterbestendig is. Het enige wat je nodig hebt om deze zaklamp draadloos op te laden, zijn de speciale opladers die meegeleverd worden.

Nitecore R40 V2 geleverd met diverse opladers

De Nitecore R40 V2 is altijd klaar voor gebruik

Naast dat de bouwkwaliteit van deze zaklamp ontzettend goed is en dat je het draadloos kunt opladen, wordt deze Nitecore ook geleverd met twee laadstations. Eén voor thuis of op je werk en één voor onderweg. De lader voor thuis of op je werk werkt met de bijgeleverde kabel op netstroom waarbij je gebruik kunt maken van inductieladen en is voorzien van rubber aan de onderkant dat een goede stabiliteit biedt. Bovendien kun je het eenvoudig aan een muur bevestigen, zodat het een vaste plaats heeft. Erg handig voor mensen in operationele diensten die snel in actie moeten komen bij een oproep.

Ook de meegeleverde 12 V autolader werkt door middel van inductie en je hebt een mogelijkheid om deze lader met schroefjes vast te zetten. Zo hoef je nooit te zoeken naar de lader wanneer je het nodig hebt. Deze lader is ideaal voor brandweerwagens, politieauto’s en ambulances, omdat het ook bij ruwe schommelingen op zijn plek blijft. Ben je in een omgeving werkzaam waar je mobiel dient te zijn, dan is deze zaklamp zeker een aanrader. 

Je kunt de Nitecore R40 V2 ook opladen door gebruik te maken van een USB-C verbinding. Ben je onderweg en is er geen netstroom beschikbaar, dan hoef je alleen maar een powerbank en een USB-kabeltje bij je te hebben om deze zaklamp weer van stroom te voorzien.

Nitecore R40 V2 zaklamp ook via USBC op te laden

Lichtopbrengst van 1200 lumen en een bereik van meer dan 340 meter

De Cree XP-L2 V6 LED geeft een uitzonderlijk sterk licht met een opbrengst van 1200 lumen die met één druk op de knop te activeren is. Deze Cree led heeft in samenhang met een diepe reflector een bereik van een flinke 344 meter. Uiteraard is ook de gebruiksduur van groot belang. Schakel je de Nitecore R40 V2 in op vol vermogen, dan kun je zonder onderbreking anderhalf uur gebruikmaken van de hoogste stand. Heb je minder vermogen nodig, met een lichtopbrengst van 1 lumen kun je maar liefst 1200 uur gebruikmaken van de capaciteiten van deze lamp. Deze uitzonderlijk krachtige capaciteiten worden geleverd dankzij de meegeleverde 21700 Li-ion accu met een sterkte van 5000 mAh.

De Nitecore R40 V2 is een veilige en betrouwbare zaklamp

Deze tactische lamp is ook veilig in gebruik: het is voorzien van beveiliging tegen oververhitting, overladen en kortsluiting. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je batterij leeg loopt wanneer je de lamp niet gebruikt, omdat de lamp je twee manieren biedt om het echt uit te schakelen: 1) je drukt hiervoor één seconde op beide knoppen tegelijk, of 2) je draait de achterkant een beetje los. De digitale display laat je op elk gewenst moment aflezen wat de status van je batterij is.

Nitecore R40 V2 snel en makkelijk te bedienen

Gebruik van Nitecore R40 V2

Met de twee schakelaars aan de zijkant kun je eenvoudig door de diverse lichtstanden schakelen.

Als je in een situatie bent waarin je direct maximaal licht nodig hebt, dan druk je één seconde op de ‘Aan’- knop en je bent klaar. 

Met de stroboscoop-functie kun je je zelf verdedigen wanneer dat nodig is. Schakel je die aan, dan wordt er een felle lichtbundel geproduceerd dat in een hoog tempo op en neer flikkert. Hierdoor wordt de aanvaller verblind waardoor jij de gelegenheid hebt weg te komen. Ben je in een dergelijke situatie, en je hebt de lamp niet aan staan, dan kun je deze functie door een dubbelklik op de schakelknop deze functie inschakelen. Had je de zaklamp al in gebruik, dan kun je op zo’n moment deze knop ingedrukt houden.

Om te voorkomen dat je je Nitecore in het donker niet kunt vinden, dan schakel je de indicator zo in dat je R40 V2 om de paar seconden knippert.  

Mocht je deze zaklamp in het water laten vallen, gebruiken terwijl het hard regent of in situaties waarbij het niet zachtzinnig toe gaat, dan kun je ervan op aan dat deze lamp niet direct kapot gaat: het is IP68 geclassificeerd en kan tegen een stootje. 

Nitecore R40 V2 ip68 waterbestendig en kan tegen een stootje

Conclusie

De Nitecore R40 V2 is speciaal ontworpen voor zoek- en reddingsacties. Dat vind je terug in de kracht van deze lamp, het eenvoudig gebruik ervan en de rappe beschikbaarheid van noodfuncties. De capaciteiten van deze zaklamp zijn daarmee tegelijkertijd ook geschikt voor bewaking, rioolwerkzaamheden, werkzaamheden aan lichtmasten en voor recreatieve doeleinden zoals kamperen, boswandelingen en meer. Kortom: de R40 V2 is een sterke, betrouwbare zaklamp de je altijd en overal kunt gebruiken!

Specificaties Nitecore R40 V2

 • 3 oplaadsystemen om de zaklamp op verschillende manieren op te laden
 • 2 oplaadhouders voor inductief opladen
 • USB-C oplaadbaar met geïntegreerd laadcircuit
 • Cree XP-L2 V6 led
 • Precisie digitale optische technologie biedt extreme reflectorprestaties
 • Geharde ultraheldere minerale lens met antireflectiecoating
 • 5 helderheidsniveaus en 3 speciale modi
  • Ultralaag (1 lumen, 1200 uur, 12 meter)
  • Laag (50 lumen, 48 uur, 68 meter )
  • Medium (220 lumen, 11 uur en 30 minuten, 150 meter)
  • Hoog (480 lumen, 5 uur, 223 meter)
  • Turbo (1200 lumen, 2 uur en 15 minuten, 344 meter)
  • Baken, stroboscoop en SOS
 • Eenvoudig en snelle overschakeling naar turbo en ultralaag 
 • Batterij-indicator
 • Gewicht: 211 gram
 • Lengte: 159 mm
 • Waterproof: IP68 (kan er tegen als het in water van max. 2 meter diep valt) 
 • Impact resistent tot 1 m
 • Bescherming tegen oververhitting, overladen en kortsluiting

Meegeleverde accessoires

 • Nitecore R40 V2 zaklamp
 • Oplaadbare 21700 Li-ion batterij (NL2150DW, 5000mAh)
 • 2 Laadstations 
 • 12V auto adapter
 • Netstroom adapter
 • USB-C oplaadkabel
 • Tactische ring
 • Polsbandje
 • Holster
 • O-ring

accessoires R40v2

Extra informatie

Gewicht 194.0000 kg

3 beoordelingen voor Nitecore R40 V2

 1. Patrick

  Wat een lamp, super!

 2. Etienne

  Heel tevreden over de R40.
  Prachtige kwaliteit, doet wat beloofd is.
  Aankoop en verzending verliepen vlekkeloos

 3. F. van Meerwijk

  Heerlijke lamp deze Nitecore R40, licht goed in de hand. Werkt lekker intuitief en voor mij een van de grootste redenen was oplaadbaar op bijna elk mogelijke manier denkbaar. Zowel aan de muur, op mn bureau als in mn auto met de meegeleverde usb kabel! Heel erg bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *