Nitecore TM11 Tiny Monster Oplaadbare LED zaklamp

199,96

  • Lengte: 13,5 centimeter
  • Lichtopbrengst: 2000 lumen
  • Bereik: 283 meter

Uitverkocht

Laat vrijblijvend je e-mailadres achter, dan kijken we of we dit product voor je kunnen bestellen. De meeste producten kunnen we binnen enkele werkdagen leveren.

Beschrijving

De NiteCore TM11 heeft een lichtopbrengst die je absoluut niet verwacht bij zijn formaat. Deze zaklamp heeft een geweldige maximale lichtopbrengst van maar liefst 2000 ANSI Lumen. De koplamp van een auto geeft ongeveer dezelfde hoeveelheid licht. Deze zaklamp werkt op 3 Cree XM-L LED’s en werkt op vier 18650 accu’s. De drie LED’s hebben een levensduur van 50.000 uur. Eventueel is het mogelijk om de zaklamp ook te laten werken op acht CR123A batterijen. De lichtbundel van de NiteCore TM11 is breed. Het bereik van de lichtbundel is 283 meter volgens de ANSI norm. Hierdoor is deze lamp instaat om een groot oppervlakte te belichten.

De NiteCore TM11 is te bedienen met een 2- traps knop die te vergelijken is met de knop van een fototoestel. Hiermee kunt u alle opties van de lamp gebruiken. Indien u de zaklamp volledig indrukt wordt de maximale stand in en uit geschakeld. Wanneer u kiest om de knop half in te drukken doorloopt u een aantal verschillende licht standen. Indien u de lamp uitschakelt wordt deze bij het opnieuw inschakelen teruggezet in de laatst gekozen stand. Op het moment dat de knop vluchtig twee keer achter elkaar wordt ingedrukt wordt de NiteCore TM11 in de stroboscoop gezet.

Een lichtgevende ring zorgt ervoor dat de zaklamp aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is. Steeds wanneer de lamp wordt vergrendeld geeft deze eveneens het voltage aan. Ondanks de vele mogelijkheden van deze lamp is zijn werking bijzonder eenvoudig.
Rond de knop zit een lichtgevende ring die iedere 3 seconden knippert om de lamp makkelijk terug te kunnen vinden in het donker. Dit werkt niet als de lamp geblokkeerd is. De lamp heeft vier verschillende standen exclusief de stroboscoop.

De batterij wordt geleverd met een polskoord, reserve o- ring, foedraal en heeft vijf jaar garantie op fabrieks- en leveringsfouten. De NiteCore TM11 staat bekend als een klein monster! Plaats de NiteCore TM11 direct in u winkelmandje.

SPECIFICATIES:

3x Cree XM-L LED’s (levensduur van ruim 50.000 uur)

– Lichtopbrengst:
  Low (200 lumen, 18 uur)
  Medium (550 lumen, 7 uur 30 min.)
  High (1100 lumen, 3 uur)
  Turbo (2000 lumen, 1 uur 15 min.)
  Stroboscoop

Lichtbereik: 283 meter

Batterijen: 8x CR123A of 4x 18650 batterijen

Afmetingen: 135mm x 50mm (kop 60mm)

Gewicht: 336 gram

Waterdicht: IPX-8

Pakket bevat:
– Nitecore TM11 LED Zaklamp
– Polsbandje
– o-ringen (reserve)
– Holster
– 230v adapter
– 12v auto adapter

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Aantal keer opladen

Capaciteit

Garantie

Model

Waterdicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nitecore TM11 Tiny Monster Oplaadbare LED zaklamp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *