• Voor 16:00 besteld, bezorgd binnen 1 werkdag
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven €50,-
 • kiyoh klantbeoordelingen

  Nitecore TM15 Tiny Monster Oplaadbare LED zaklamp

  Merk:Nitecore Model:TM15

  Normale prijs:  € 299,00

  Special Price  € 249,01

  Product is

  Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Gratis verzending
  • Voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  OF
  Beschrijving
  Extra informatie
  Accessories
  Beoordelen
  Voordeelbundels

  Beschrijving

  Nitecore TM15 Tiny Monster, zoals de naam al doet vermoeden is dit een compacte, maar uitermate sterke zaklamp. Deze zaklamp is slechte 15,8 centimeter lang en daardoor een van de sterkste zaklampen in de compacte klasse. De lichtopbrengst is zo groot met ruim 2450 ANSI Lumen heeft deze zaklamp wel wat weg van de kracht van een koplamp van een auto. De Nitecore TM15 is operationeel wanneer de 4x 18650 accu’s of 8x CR123A accu’s ingeplugd zijn. Dit zijn speciale Li-ion accu’s die alleen voor een dergelijke sterke zaklamp noodzakelijk zijn. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt kan de zaklamp zelfs op 1x 18650 of 2x CR123A accu’s werken.

  Deze Nitecore TM15 is een speciale zaklamp die in tegenstelling tot zijn voorganger de Nitecore TM11 gemakkelijk opgeladen kan worden door de zaklamp aan het netstroom te hangen. Dit is uniek want er zijn maar weinig zaklampen die geen externe lader nodig hebben en gewoon direct de batterijen / accu’s op kunnen laden in de zaklamp. De zaklamp bezit een uiterst brede lichtbundel, die ervoor zorgt dat u een groot oppervlak kunt verlichten. Dit maakt dat de zaklamp niet extreem ver kan schijnen zoals de Nitecore TM26. De zaklamp is dus geschikt voor specifieke doeleinden.

  Deze Tiny Monster is in gebruik te nemen door de twee traps knop gedeeltelijk en geheel in te drukken, vergelijkbaar als bij een fototoetsel. Bij het volledig indrukken van de bedieningsknop zal de zaklamp de hoogste lichtopbrengst van 2450 lumen bereiken.

  Wanneer u de knop half indrukt kunt u de verschillende lichtstanden bedienen, dit is erg praktisch en goed bedacht door Nitecore. In de zaklamp zit ook een geheugen, dit houdt in wanneer u de zaklamp uitschakelt deze bij het aanzetten direct weer terug schakelt naar de oude stand.

  Drukt u twee keer op de bedieningsknop dan zal de Tiny Monster direct in de Stroboscoop stand springen.

  Wanneer de knop half ingedrukt wordt en dit vast gehouden wordt zal de zaklamp tijdelijk aan gaan. Wanneer u deze knop weer los laat zal de zaklamp direct weer uit gaan. Handig voor tactisch gebruik.

  De Nitecore TM15 bezit een ring rond om de aan / uit knop die aangeeft, hoe vol de batterijen nog zijn, maar ook wanneer u de zaklamp uit zet door af en toe te knipperen waar deze zich bevindt.

  Als conclusie kan gesteld worden dat de zaklamp aan alle eisen voldoet van een veeleisende gebruiker. Er is door Nitecore zeer lang nagedacht over functionaliteit en praktisch gebruik door alle features zo af te stellen dat ze logisch zijn en handig te gebruiken.

  SPECIFICATIES:

  3x Cree XM-L LED's (levensduur van ruim 50.000 uur)

  - Lichtopbrengst:
    Low (95 lumen, 52 uur)
    1 Medium (300 lumen, 16 uur 30 min.)
    2 Medium (570 lumen, 8 uur 20 min.)
    High (1300 lumen, 3 uur 10 min.)
    Turbo (2450 lumen, 1uur)
    Stroboscoop

  Lichtbereik: 363 meter

  Batterijen: 8x CR123A of 4x 18650 batterijen

  Afmetingen: 158mm x 50mm (kop 60mm)

  Gewicht: 447gram

  Waterdicht: IPX-8

  Pakket bevat:
  - Nitecore TM15 LED Zaklamp
  - Polsbandje
  - o-ringen (reserve)
  - Holster
  - 230v adapter
  - 12v auto adapter

  Extra informatie

  ModelTM15
  WaterdichtIPX-8 (2 meter)
  UltravioletNee
  Garantie5 jaar

  Accessories