Nitecore TM15 Tiny Monster Oplaadbare LED zaklamp

299,01

  • Lengte: 15,8 centimeter
  • Lichtopbrengst: 2450 lumen
  • Bereik: 363 meter

Uitverkocht

Laat vrijblijvend je e-mailadres achter, dan kijken we of we dit product voor je kunnen bestellen. De meeste producten kunnen we binnen enkele werkdagen leveren.

Beschrijving

Nitecore TM15 Tiny Monster, zoals de naam al doet vermoeden is dit een compacte, maar uitermate sterke zaklamp. Deze zaklamp is slechte 15,8 centimeter lang en daardoor een van de sterkste zaklampen in de compacte klasse. De lichtopbrengst is zo groot met ruim 2450 ANSI Lumen heeft deze zaklamp wel wat weg van de kracht van een koplamp van een auto. De Nitecore TM15 is operationeel wanneer de 4x 18650 accu’s of 8x CR123A accu’s ingeplugd zijn. Dit zijn speciale Li-ion accu’s die alleen voor een dergelijke sterke zaklamp noodzakelijk zijn. Wanneer u zich in een noodsituatie bevindt kan de zaklamp zelfs op 1x 18650 of 2x CR123A accu’s werken.

Deze Nitecore TM15 is een speciale zaklamp die in tegenstelling tot zijn voorganger de Nitecore TM11 gemakkelijk opgeladen kan worden door de zaklamp aan het netstroom te hangen. Dit is uniek want er zijn maar weinig zaklampen die geen externe lader nodig hebben en gewoon direct de batterijen / accu’s op kunnen laden in de zaklamp. De zaklamp bezit een uiterst brede lichtbundel, die ervoor zorgt dat u een groot oppervlak kunt verlichten. Dit maakt dat de zaklamp niet extreem ver kan schijnen zoals de Nitecore TM26. De zaklamp is dus geschikt voor specifieke doeleinden.

Deze Tiny Monster is in gebruik te nemen door de twee traps knop gedeeltelijk en geheel in te drukken, vergelijkbaar als bij een fototoetsel. Bij het volledig indrukken van de bedieningsknop zal de zaklamp de hoogste lichtopbrengst van 2450 lumen bereiken.

Wanneer u de knop half indrukt kunt u de verschillende lichtstanden bedienen, dit is erg praktisch en goed bedacht door Nitecore. In de zaklamp zit ook een geheugen, dit houdt in wanneer u de zaklamp uitschakelt deze bij het aanzetten direct weer terug schakelt naar de oude stand.

Drukt u twee keer op de bedieningsknop dan zal de Tiny Monster direct in de Stroboscoop stand springen.

Wanneer de knop half ingedrukt wordt en dit vast gehouden wordt zal de zaklamp tijdelijk aan gaan. Wanneer u deze knop weer los laat zal de zaklamp direct weer uit gaan. Handig voor tactisch gebruik.

De Nitecore TM15 bezit een ring rond om de aan / uit knop die aangeeft, hoe vol de batterijen nog zijn, maar ook wanneer u de zaklamp uit zet door af en toe te knipperen waar deze zich bevindt.

Als conclusie kan gesteld worden dat de zaklamp aan alle eisen voldoet van een veeleisende gebruiker. Er is door Nitecore zeer lang nagedacht over functionaliteit en praktisch gebruik door alle features zo af te stellen dat ze logisch zijn en handig te gebruiken.

SPECIFICATIES:

3x Cree XM-L LED’s (levensduur van ruim 50.000 uur)

– Lichtopbrengst:
  Low (95 lumen, 52 uur)
  1 Medium (300 lumen, 16 uur 30 min.)
  2 Medium (570 lumen, 8 uur 20 min.)
  High (1300 lumen, 3 uur 10 min.)
  Turbo (2450 lumen, 1uur)
  Stroboscoop

Lichtbereik: 363 meter

Batterijen: 8x CR123A of 4x 18650 batterijen

Afmetingen: 158mm x 50mm (kop 60mm)

Gewicht: 447gram

Waterdicht: IPX-8

Pakket bevat:
– Nitecore TM15 LED Zaklamp
– Polsbandje
– o-ringen (reserve)
– Holster
– 230v adapter
– 12v auto adapter

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Aantal keer opladen

Capaciteit

Garantie

Model

Waterdicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nitecore TM15 Tiny Monster Oplaadbare LED zaklamp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *