Streamlight 3C Luxeon ProPolymer ATEX zaklamp

86,19

Méést betrouwbare Industriële Atex Zaklamp, met Extra fel Witte Luxeon LED. Vóór 16.00 besteld, Morgen thuis.

Uitverkocht

Laat vrijblijvend je e-mailadres achter, dan kijken we of we dit product voor je kunnen bestellen. De meeste producten kunnen we binnen enkele werkdagen leveren.

Beschrijving

Deze Streamlight Propolymer Luxeon zaklamp, gebruikt een Luxeon LED dat twee keer zo fel is als de normale LED’s en gebruik maakt van de laatste technieken op het gebied van LED. Deze Atex zaklamp is explosieveilig en bezit tevens het Ex Atex keurmerk: II 2 G EEx ib IIB T4 II 2 D IP65 T63ºC SNCH 04 ATEX 3640. Deze zaklamp is bestand tegen de meest heftige explosies en zal zelfs hierna nog zonder problemen gebruikt kunnen worden. De zaklamp is gemaakt van ProPolymer een extreem sterk kunstof dat goed tegen zware omstandigheden kan.

Led Technologie van de zaklamp

De Led die gebruikt wordt bij deze zaklamp is High-flux Luxeon 1 watt, wat neerkomt op 40 lumen output. Deze 40 lumen wordt zeer goed gebundeld door de parabolische reflector, die ervoor zorgt dat de bundeling beter is dan bij de meeste andere zaklampen. Daarnaast is de Luxeon LED van de Propolymer zeer zuinig, wat ervoor zorgt dat de zaklamp 5,5 uur licht kan produceren zonder opgeladen te worden. De Luxeon LED is veel beter en sterker dan de LED van de normale 3C dit maakt dat de Luxeon LED veel helderder en dus verder kan schijnen dan die van een normale led.

De Streamlight zaklamp weegt 414 gram en is ongeveer 24 cm lang, dit maakt de zaklamp zeer handzaam. Het gewicht is verklaarbaar doordat er in de zaklamp een aluminium omhulsel zit dat ervoor zorgt dat de warmte beter geleidt wordt naar buiten. Zo kent het kunststof het voordeel dat het zeer sterk is en tegen harde explosies kan en het aluminium de warmte geleider. Zo heeft u het beste uit beide werelden. De schakelaar op de achterzijde kan heel gemakkelijk bedient worden en zorgt ervoor dat de zaklamp aan en uit gaat, zelf met de meest dikke handschoenen. Door de schakelaar half in te drukken gaat het tijdelijk licht aan, de o-ringen in de zaklamp zorgen ervoor dat deze spat waterdicht is.

SPECIFICATIES:

Atex goedgekeurd: SNCH 04 ATEX 3640X II 2GD EEx ib IIB T4; IP65 (T63C)

Led technologie: Luxeon LED Super-high flux (10.000 branduren)

Reflector: Diep parabolisch

Waterdicht: IP67 (stof en waterbestendig)

Afmetingen: 23,6 x 5,1 cm

Gewicht: 414 gram inclusief accu

Standen:

– high 44 lumen (5,5 uur)

Pakket bevat:
– ProPolymer 3C LUXEON 

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Aantal keer opladen

Capaciteit

Garantie

Model

Waterdicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Streamlight 3C Luxeon ProPolymer ATEX zaklamp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *